perjantai 31. joulukuuta 2010

TASAN KAKSI VIIKKOA JÄLJELLÄ

Niin se aika kuluu! Vuoden viimeistä päivää aloitellaan täällä pilvisissä, mutta lämpimissä merkeissä. Sain tehtäväkseni tuoda illan juhliin jälkiruokaa, joten tein eilen Baileys-juustokakun joka odottelee skumppapullon kanssa jääkaapissa iltaa. Joulun jälkeen oli myös crackkersit alessa (ne on semmosia pötkylöity joiden sisältä paljastuu kaikkea tilpehööriä) joten joulun sijasta ostettiin niitä uudeksi vuodeksi.

Uuteen vuoteen kuuluu aina lupauksien tekeminen. En lupaa laihtua tai popsia pelkkää porkkanaa koko vuotta. Sen sijaan lupaan lentää kotiin 14.1 vaikka se vaatisi kiitoteiden kolausta, ensi viikolle on taas joku ilkimys piirtänyt lumen kuvia, toivottavasti 14 päivän päästä ei lumesta ole tietoakaan :D Odotan kotiinpääsyä jo malttamattomana sillä siellä odottaa tämä söpöläinen:


Lupaan myös etten ensi vuonna matkustele niin paljoa kun tänä vuonna, lupaan myös valmistua koulusta ja hakea salikortin heti ensimmäisellä viikolla, vaikka liikkuminen ei vaadi mitään extra lupauksia. Lupaan myös viedä Modista useammin koirapuistoon, heitellä Repaa (Modiksen lemppari pehmorotta) aina pari kertaa enemmän ja lupaan halia toista niin että se kyllästyy siihen :D

Mutta eipä tässä muuta kuin että:

HAPPY HAPPY NEW YEAR!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti