perjantai 10. joulukuuta 2010

Kaksi viikkoa jouluun

Viisi kotiin paluuseen. Mulla on jo ihan hirveästi suunnitelmia, enää pitäisi kuluttaa seuraavat 35 päivää :D Saatiin varatuksi jouluaatolle illallinen irkkuravintolasta. Viimeinen mahdollinen varaus oli klo 15.30 joten otettiin se. Hieman kumma aika syödä mutta ei voi mitään, ravintola menee kiinni aikaisemmin jouluaattona. Ei olla mitään perinteisen suomalaisen jouluruuan ystäviä, joten tämä irkkujouluruoka on ihan mukavaa vaihtelua perusjouluun (jälkiruokalistalla oli mm. Baileys juustokakkua NAM!) eikä tässä joulussa ole kyllä mitään mitä voisi kuvailla sanalla "perus".

Meidän ainoa joulukoristus
Aikaisemmin en ole ollut mikään jouluihminen, mutta nyt harmittelen etten voi ostaa omaa pikku joulukuusta ja koristella paikkoja. Jouluvalotkin olisi niin kivat. Ehkä mun aivot tosiaan on pehmennyt tästä kosteudesta. Tai vetyperoksidista. No ensi jouluna koristelen tämänkin joulun edestä. Beware ohikulkijat! Meidän parvekkeella vilkkuu valot kaikissa sateenkaarenväreissä!

Nyt kun kirjoitan viikonloppusuunnitelmat tänne yksikään niistä ei toimi :D No enivei, tänään koitetaan pubi illallistaa ja huomenna tai sunnuntaina yritetään matkustaa Kilkennyyn. Ensi viikonloppuna olisi edessä Rugby peli (toivottavasti on vielä lippuja), sitten onkin joulu, sitten uusivuosi ja sen jälkeen viimeinen viikonloppu. :D Tässähän tulee melkein kiire kaikkien suunnitelmien kanssa.

Olen vahvasti sitä mieltä etten mene Grafton Streetille ennenkun joulu on ohi. Ihan tajuton määrä ihmisiä vaikka kenelläkään ei pitäisi olla varaa shoppailuun.. Kaupoissa on menossa jo alennusmyynnit. Täällä on kyllä alennusmyyntejä suurinpiirtein kahden viikon välein. Tämän lisäksi myyjätär Bootsilla kysyi kahdesti 20 sekunnin sisään tarvitsenko apua. Meni hermo ja päätin lähteä kotiin.

Radiossa sanottiin muuten että maan pankit (joiden syy koko kriisi on) maksavat ylimille virkamiehilleen joulubonuksia.. koska laki sanoo että niin on tehtävä. Niin sitä pitää.

Loppuun vielä pätkä mun lemppari televisiosarjasta:

REPUBLIC OF TELLYSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti