sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu oli ja meni

Omassa joulussa oli ainakin se hyvä puoli että lahjat sai vaihtaa heti aamusta. Ei tarvinnut odotella iltaan asti paketteja, vaikka ne itse lahjat saadaankin vasta tammikuussa. Tai no saihan Teemu villapaidan, joka oli oikein hyödykäs joulun pakkasiin. Mittari (google) näytti jopa -11, mikä saa sisäilman viilenemään oikein mukavasti, kiitos "ilmastoinnin".


Joulunaattona käytiin myös jouluaterialla irlantilaisessa ravintolassa vaan kuinkas ollakkaan sieltä ei enää aattona saanut joulumenyytä. No tulipahan ainakin syötyä paikallista ruokaa edes kerran. Itse otin olut liemeen tehtyä lihamuhennosta, riskillä, kun kerran täällä ollaan. Maistui vähän lihakeitolle (yksi mun viharuuista, kiitos lukioaikaisten viikottaisten lihakeitto-lihakastike aterioiden), mutta ihan hyvää oli. Annoskoot oli sen verran isot että vaikka paastottiin alkupäivä, ei kolmen ruokalajin ateriaa ollut mahdollista syödä kokonaan.

Lihamuhennos
Tarjoilija setä kyseli mistäpäin ollaan kotoisin ja oli niin harmissaan kun ollaan kaukana kotoa jouluna että tarjosi meille liköörit :D Setä yllätti vielä sanomalla "kiitos" kun toi laskun. Taisi käydä kysymässä paikan ruotsalaiselta tarjoilijalta suomenkielisiä sanoja. Sain muuten Baileys juustokakkua jälkkäriksi, harmi vain ettei siitä mahtunut kuin puolet täpötäyteen mahaan. Kyseinen RAVINTOLA sijaitsee Temple Barissa ja oli kyllä käymisen arvoinen paikka.

Joulun herkut
Eilen tehtiin itse lammasillallinen joka onnistui hyvin, jälkiruuaksi oli piparijuustokakkua ja Simpson maratoni. Ihan mukava ja erilainen joulu.

Tänään on kumma sunnuntai kun aurinko ei paista, mutta ehkä eilinen oli jumalallisempi päivä sillä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta :D Eilen herättiin kirkonkellojen kilkatukseen, ja kellot soitteli joululauluja pitkin päivää. En tule kyllä kaipamaan kirkon vieressä asumista. Pakkaset onneksi näyttää loppuvan ja tiistaille luvataan jo +9 lämmintä. Kelpaa. Koko päivän meidän katolta on tippunut sulavaa lunta alas kadulle, toivottavasti kukaan ei ole jäänyt alle. Ehkä sitä kohta itse uskaltaa lähteä kävelyllä. Lenkille en ole taas pääsyt aikoihin, kiitos lumen ja EDELLEEN jatkuvan flunssan. En jaksa uskoa että tervehtyisin ennen kotiinpaluuta..

19 days to go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti