torstai 16. joulukuuta 2010

Lunta tulvillaan ja kaunis talvisää..

On kohta täällä taas. Olisi pitänyt ottaa villahousut mukaan. Villasukat sentään otin. Tälle illalle ja koko viikonlopulle luvataan taas lumisadetta ja pakkasta. Luulen että oon jäätynyt jo luihin ja ytimiin asti täällä ja mulla on menossa joku sadas päänsärky-kurkkukipu-tukkoisuus- tauti. Itse asiassa en ole varmaan viimeiseen pariin kuukauteen ollut edes kunnolla terve. Yleensä en ole koskaan kipeä ja yleensä olen se joka on terve kun muut sairastaa. Alkaa ottaa päähän.


Tänään kun kävin täydentämässä lääkevarastoja olin saada hermoromahduksen ostoskeskuksessa. Tuntui että joka paikka oli täynnä ihmisiä, joku käveli koko ajan päin tai töni. Tulee vähän Stockan keltaiset mielipuolipäivät mieleen, täällä tuntuu että meno on aina sellaista.

Viikonlopun Rugby pelikin meni sitten sivusuun. Plus että on luvattu kylmää ilmaa, liput maksoi jo sen verran ettei tehnyt mieli maksaa siitä. Ja meidän peli seuralainenkin lähti jo kotiin etuajassa lumen pelossa, mikä ilmeisesti oli hyvä ratkaisu. Voi olla mielenkiintoista jos ensi viikollakin sataa lunta kun ihmiset lähtee joulun viettoon. Galwayn matkakin siirtyy eteenpäin, bussit tuskin kulkee ja jos lunta tulee vaakasuoraan niin eihän siellä kallioilla edes näe maisemia. Täytyy keksiä jotain muuta viikonloppu tekemistä.

Lemppari namuja löytyy joka muodossa
Ensi viikolla täytyy tehdä glögin hakumatka. En ole käynyt IKEAssa näin usein sen jälkeen kun lopetin siellä työskentelyn :D Löysin kaupasta ruotsalaista rieska leipää, sitä kyllä on mutta glögiä ei. Kuuma glögi piristäisi flunssaista oloa, mutta tee saa kelvata toistaiseksi.

Päivät alkaa jo KAKKOSELLA! Ihanaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti