tiistai 14. joulukuuta 2010

TASAN KUUKAUSI JÄLJELLÄ!

Jeejee! Jaksaa jaksaa! Lumet suli pois pari päivää sitten. +6 lämpötila ja auringonpaiste tuntui siltä ettei voi olla joulukuu. No, joku paikallinen pekkapouta on piirtänyt lumenkuvia ja miinusmerkkejä sääennusteeseen eli valkea joulu saattaa tännekkin vielä tulla. Kunhan ei tammikuussa sada.

Ikkunamaisema viikonlopulta
Eilen kävin huvinvuoksi katsastamassa New lookin (missä viimeksi oli huonoa kenkäonnea) ja ilokseni huomasin että viimeksi kaipaamani pari kenkiä oli ilmestynyt ALE hyllyyn! Ainoa pari kyseisiä kenkiä ja vielä oikeassa koossa. Hyvää tuuria. Nyt en kyllä osta enää (tai yritän olla ostamatta) mitään että pääsen ilman lisämaksuja kotiin. :D

Lumimyräkkä aiheutti myös sen että Dublin kärsii vesipulasta ja kaupunki rajoittaakin kotitalouksien ja yritysten VEDEN määrää. Eli ei riitä että lämmin vesi loppuu, vaan vesi voi loppua ihan kokonaan. Hehheh. Ja katselin tossa että meidän ikkunanpielet alkaa olemaan hyvin vihreät. Ei auta että kuivaan ikkunoita joka päivä useampaan kertaan :D Mutta KUUKAUSI enää! Lopputkoot vesi ja kasvakoot kämppä täyteen hometta, kotiinpaluu on ihan kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti