tiistai 7. joulukuuta 2010

Glögiä linnanjuhlilla

5.12.2010
5.12.2010
St. Stephens Green 5.12.2010
Vertailun vuoksi samapaikka elokuun lopulla :D
Talvi senkun jatkuu! Tänään satoi jo vettä joka pian muuttui loskaksi ja lumeksi. Eilen nähtyy vihdoin vuokraleidiä, joka kertoi että viime tammikuussa satoi lunta sitä ennen 80-luvulla ja sitä ennen vuonna nelkyt jotain. Tämän verran viisaampana en paljoa ihmetellyt kun näin tämän talon siivoojan poistavan oven edestä jäätä puutarhasaksilla.

Eilen juhlistettiin Suomen itsenäisyyspäivää terästetyllä glögillä ja katselemalla linnanjuhlia! On muuten ainoa suomalainen ohjelma, jonka olen nähnyt puolen vuoden aikana suorana.

Kyllä täältä jotain suomalaista löytyy
Uhrattiin se glögipullo jonka ostin IKEA:sta jouluksi ja oli kyllä todella hyvää glögiä. Nyt vaan täytyy tehdä uusi glögin hakumatka joku päivä. Yritettiin etsiä pipareita kun Google kertoi että täälläpäin on jonkinnäköisiö Ginger bredejä, mutta ne ei näyttäneet kyllä pipareilta pätkääkään. Ehkä täytyy niitäkin ostaa IKEA:sta ja salmiakkia! NAM. Sunnuntaina käveltiin Swedish Food Marketille glögin toivossa mutta se oli kiinni. Käytiin ostamassa kahvit ja todella hyvä panini kahvilasta (jonne mentiin unikonsiemenbagelien toivossa) jonka nimeä en nyt muista, mutta siellä oli vihdoin pullo täkäläistä Mullet wineä. Se ei etiketin mukaan kuulostanut yhtään glögiltä joten ei ostettu sitä.

Tänään laskettiin taas paljonko meidän säästölammas on ahtanut kolikoita sisäänsä. 15,07€ :D Tästä voitaneen päätellä että tammikuussa meillä on kolikoina about 20€. Toivottavasti joku pankki vaihtaa ne seteliksi.


HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MATIAS! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti