sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Onnistunut viikonloppu

Kerrankin kaikki meni suunnitelmien mukaan! Perjantaina päästiin vihdoin pubi-illliselle. Pöydät oli täynnä jo kuuden aikaan, mutta saatiin ruoka "ikkunalauta" pöytään. Syöminen meinasi illa hankalaa kun lautanen keikkui (siinä oli kaksi eri tasoa) mutta niksipirkkamainen aatos laittaa puhelin/rahapussi lautasen alle helpotti :D

Porterhouse 10.12.2010
Teemun pubi pihvi leipä
Mun pubi burgeri



Lauantaina hypättiin junaan ja matkattiin KILKENNYYN. Junamatka kesti vajaat pari tuntia suuntaansa. Kilkennyssä nähtiin linna, design centteri, käytiin paikallisessa burgeripaikassa (siis irlantilaisessa), nähtiin irlantilainen moottoripyöräjengi, joulumarkkinat ja tietysti kaupungin kapeat kadut.

Kilkenny castle

Vallihauta portailla
Butlers house
Kilkenny Design centre
Junassa yritettiin tilata siiderit, mutta ne oli loppuneet. Tarjoilija lupasi palata 20 minuutin päästä, mutta eipä kuulunut koko loppumatkan aikana. Ei sinänsä mikään yllätys, kaikki on täällä aina "wonderfull ja offcourse" mutta mitään ei koskaan tapahdu. Päätettiin sitten kotimatkalla vihdoin poiketa Irlannin vanhinpaan pubiin (matkaahan meiltä sinne on se 300m).

Pubi takalla

Jos pubi on Irlannin vanhin niin oli kyllä asiakaskuntakin. Ihan kiva käydä kerran yksillä, mutta oltiin niin silmään pistävän nuoria muihin verrattuna ettei siitä lempipaikkaa tule. Kesällä olisi varmasti kiva istuskella "ulkopubissa", joka on tuossa kuvassa ikkunan takana.

Viikonloppu oli siis täynnä tapahtumaa ja tänään on vielä ohjelmassa joulumarkkinat ja sunnuntai kävely. Täällä paistaa huomattavan usein sunnuntaisin aurinko ja niin tänäänkin. Tänään herättiin taas kirkonkellojen pauheeseen, vielä neljä samanlaista herätystä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti