lauantai 1. tammikuuta 2011

1.1.11



Hätätilanteessa skumppalasin voi korvata kolpakolla

Näissä merkeissä vuosi vaihtui. Oli virhe mennä eilen aamulla juoksulenkille (kuvittelin että flunssa olisi jo parantunut),  kuumehan siitä nousi! Tästä johtuu villatakilla höystetty uuden vuoden juhla-asu :D Käytiin ensin kaksin syömässä meidän vakkari italialaisessa (viimeistä kertaa), jossa oli jälleen kerran sama tarjoilija töissä. Vähän jo mietin että tunnistiko se meidät sillä saatiin sama pöytä kun viimeksi.

Illallisen jälkeen saatiin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen meille vieraita. Ilta kului Baileyskakun, crakkersejen ja kello 12 kuoharin merkeissä. Pieni äksidentti sattui kun toinen kuoharipulloista päätti poksahtaa hieman etuajassa ja kun vuosi vaihtui, siivottiin katosta kuohuvaa. :D Katseltiin ne vähät ilotulitukset mitä oli meidän ikkunasta (ilotulitteet on kielletty kaupungeissa ja ilotulitukset oli jossain kauempana) ja lähdettiin pubiin. Paikalliset hoippuivat siinä vaiheessa jo kotiinpäin ja pubissa oli jo jokseenkin väljää.

Ilmeisesti vajaa 10 astetta on paikallisille lämmin sillä eilen pongattiin: mies t-paidassa, tyttö varvastossuissa sekä useita naisihmisiä pelkät juhlamekot päällä :D Ei täällä nyt ihan NIIN lämmin ole (nimim. "palelen villakangastakilla").

Vuosi onkin sitten hyvä aloittaa kuumeen parantelulla ja Baileyskakun rääppeillä. Ensi viikko on viimeinen kokonainen viikko ja maanantaina voin sanoa että lähden ensi viikolla! JIPPII!

13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti