keskiviikko 5. tammikuuta 2011

9 päivää

Ei enää yhtään kokonaista viikkoa! Viimeinen viikonloppukin on ihan kohta käsillä. Viikonloppuna pitää tietysti käydä vielä pubissa vaihtarien kanssa. Myös parit kahvittelut Starbucksissa pitää mahduttaa loppuajalle. On ihan epäreilua että Suomessa ei ole Starbucksia. No onneksi mulla on oma Starbucks muki, josta tavallinen pannukahvikin varmasti maistuu paremmalta.


Loppuaika on lähinnä ajankuluttelua. Eddie Rocketsilla pitää käydä vielä syömässä ja ehkä siellä Guinnesin tehtaallakin. Kai sielläkin nyt pitäisi vierailla kerran täällä ollaan. Ei vaan juoda olutta! :D Guinnesia kyllä maistettiin yhden tölkin verran matkan alussa tässä todiste:


Toi muki oli täällä muuten "talon puolesta". Samoin jääkaapista löytyi kaksi hollantilaista oluttölkkiä. Nyt siellä on uudenvuoden jäännöksinä kaksi tölkkiä jotain saksalaista olutta. Taidetaan jättää ne seuraaville asukkaille.

Partamies katosi ennen joulua ja arveltiin sen olevan vain joululomalla, mutta ei ole setää näkynyt enää. Ehkä se on vaihtanut passipaikkaa tai sitten sillä on tosi pitkä loma. Ja vuokraleidi tuli tällä kertaa vain päivän myöhässä. Kohta, ihan kohta pääsen kotiin. Annoin itselleni luvan ottaa matkalaukun komerosta maanantaina. Teemu kysyi mitä teen tiistain, keskiviikon ja torstain jos alan pakkaamaan maanantaina. Vastasin että luultavasti asettelen tavarat laukkuun joka päivä uudestaan :D

Ensi viikolle luvataan reilusti lämpöasteita joten talvi yllättänee Irlannin matkailijan. Onneksi joudun harrastamaan kerropukeutumista täältä lähtiessä niin en jäädy Helsingin päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti