maanantai 3. tammikuuta 2011

Ensi viikolla

Taddatatatatatattataaaaaaaa: pääsen kotiin! :D Ja kampaajalle. Ja tupareihin ja nään Modiksen ja kaverit! IHANAA! Kymmenen päivän päähän luvataan +11 ja sadetta joten ehkei 14.1 sada muuta kuin vettä.

Lukujärjestykset on keväälle selvillä ja koulu alkaakin heti 17.1 kello kahdeksan. En ole varmaan ensimmäisen semesterin jälkeen mennyt kahdeksaan kouluun. Nyt on kerrankin enemmän kun pari tuntia koulua päivässä :D Yritin saada kaikki kurssit keväälle mutta ei onnistunut. Valmistutaan sitten joulukuussa. Sekin on tänä vuonna. Aika menee sinänsä kyllä nopeasti. Juurihan mä vasta alotin koko koulun.

Viikonloppu meni kuumeen parantelussa näissä vermeissä:


Katsottiin myös The Curious Case of Benjamin Button. Leffan päätteeksti tokaisin että toihan on ihan niinkun Forrest Gump. Joku muukin on huomannut saman SEIKAN :D Heh.

Lauantaina tehtiin myös kebab-makumatka. Haettiin "oikeat" lammaskebabit ja hyvää oli. Varsinkin itse tehty naanleipä johon kyseinen annos oli koottu. Täällä ollaan kyllä syöty monenlaista ruokaa ja kaikki on ollut hyvää!


Tänään olisi viimeinen vuokraleidin odottelu (mulle), Teemu joutuu daamin treffaamaan vielä vuokravakuuden palautus merkeissä. Kuinka ihanaa onkaan kun vuokran voi taas tästä eteenpäin maksaa verkkopankissa parilla klikkauksella! :D

11


EDIT! tänään näin miehen VARVASTOSSUISSA JA SHORTSEISSA.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti