torstai 13. tammikuuta 2011

Lähdön aika / It's time to go HOME!

Tämä matkaseurue kiittää ja kumartaa. Laukut on pakattu ja kotimatka alkakoon minulla, Teemulla muutaman päivän päästä. Usein kuultu väittämä "vaihtoaika on elämän parasta aikaa" ei kohdallani toteutunut. Liekö sillä merkitystä etten koskaan olisi halunnut mihinkään lähteä ja reissu oli koulun puolelta pakollinen. Jatkuva sairastelu myös verotti voimia. Tapasin kuitenkin ison joukon uusia ihmisiä joihin en olisi ikinä muuten tutustunut. Sain täältä useammankin hyvän ystävän ja toivottavasti pidämme myös jatkossa yhteyttä. Ehkä jonkinnäköinen Hollannin kiertomatka täytyy kehittää, sitten kun olen valmis Suomen rajojen ulkopuolelle :D

Jos tämä matka on jotain opettanut niin ainakin sen etten kuulu niihin ihmisiin jotka valittavat kuinka Suomi on paska maa. Päinvastoin! Täällä sitä vasta huomasi kuinka Suomi on maa jossa tulen suurella varmuudella asumaan loppuelämäni. Ihmiselle, joka on muuttanut kahdeksan kertaa viimeisen 22 vuoden aikana (joista muuten 4 kertaa viimeisen 3 vuoden aikana....), uudet maisemat ei sinänsä olleet niin iso asia. Suurin vaikeus vaihtoajasta oli ehkä se että jouduin jättämään elämäni Suomeen, laittamaan sen niin sanotusti tauolle. Kaverit, harrastukset, työ ja koira.. Vaikka ei tämä aika nyt sinänsä kauhean pitkä ollut niin joskus se silti tuntui ikuisuudelta ja jossain vaiheessa teki mieli pakata laukku ja lähteä kotiin. Mutta olenhan ihminen joka ei luovuta (nimim. luin 8 ja puoli kurssia fysiikkaa lukiossa koska luovuttaminen ei tullut kyseeseen) vaikka mikä olisi ja täällähän sitten koko ajan olin.

No mutta nyt on 140 jotain päivää takana ja koti siintää jo silmissä. Blogin nimessä esiintyvä 146 päivää ei osoittautunut kummankaan meidän päivien lukumääräksi, mutta ei se mitään. Nimi oli hieno :D

Matkalaukusta se alkoi ja matkalaukkuun se päättyy.
TÄHÄN biisiin on hyvä päättää blogi!




This time I translate the text my self because the Google translator has always it's own ideas about the content :D


It is finally time to go home! I can't relate to the thought that exchange time would be the best time of my life. I wasn't eager to leave and being here wasn't easy because of the two month flu. But it wasn't all bad! I met a number of wonderful people, who I'm gonna miss! Put don't worry we will see each other again someday. Trip to Holland would be nice, when I'm ready to travel again :D I think last year I had overdose of traveling.

The time abroad made me appreciate all the small things such as warm water and proper heating. Finland isn't a bad place to live at all! It wasn't too easy to but my life "on hold" and many times I felt like packing my bag and going home. But there is some part of me that wount let me give up (I studied 8 and a half courses of physics in high school for the same reason :P) and I made it!

The blog started with a luggage and it's going to end the same way.
THIS is a good song to end the trip! :)


LESS THAN 24 HOURS TO GO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti