perjantai 1. lokakuuta 2010

Voihan Dublinin bussit

Kuulin jo ennen tänne tuloa pientä huhua siitä ettei Dublinin bussiliikenne ole maailman tehokkain. Mehän ei juuri jouduta bussia käyttämään kun asutaan kävelymatkan päässä kaikesta oleellisesta, mutta välillä tulee aikoja, jolloin noita sini-keltaisia kaksikerroksia tarvitsee, kuten eilen. Bussilinjan selvittäminen on reittioppaisiin tottuneille täällä pienehkö päänvaiva koska osoitteella ei löydä mitään, pitää tietää pysäkin nimi tai jokin maamerkki kyseisen osoitteen lähistöltä. Onneksi eilisen osoitteen vieressä sijaitsivat armeijan parakit joten pysäkki oli arvottavissa palvelun antamasta listasta (meidän perille löytämistä helpotti myös Teemun puhelin navigaattoreineen :P) ja illan isäntä osasi kertoa bussinnumeron joka heitti vain yhdellä oikeasta. No eipä siinä vielä mitään, mutta jouduttiin odottamaan menomatkalla bussia noin puolisentuntia. Joko bussi johon oltiin menossa oli etuajassa tai sitten joku päätti jättää kyseisen vuoron ajamatta. Takaisin tulomatkalla bussi oli taas myöhässä, ei tosin yhtä paljoa, mutta kyyti oli vähintäänkin hurjaa. Bussikuskilla taisi olla vuoro lopuillaan tai sitten muuten vaan todella raskas kaasujalka. Meidän matka sentään oli lähes onnistunut. Yksi seurue joutui turvautumaan taksiin, toinen oli kävellyt 45min ympäriinsä ja kolmannella oli mennyt tunti matkailuun, koska oikeaa bussia ei löytynyt.

Kello lähentelee kuutta ja ei ole vuokraemäntää näkynyt. Joudutaan päivystämään kotona vuokrankeruuta koska he eivät kuulemma käytä nettipankkia (tai ilmeisesti mitään pankkia?!?). Odotan jo innolla ensimmäistä sähkölaskua. Sekun täytyy maksaa postiin. Ah, tätä elämän helpoutta :D

Hämmentävin UUTINEN tällä viikolla oli "Horses are swapped to mobilephones" joka käsittelee hevosten arvon laskua. En minä menis puhelintani vaihtamaan sillä uutinen kertoo että pollen on saanut ostettua vain 15 eurolla.  Kyllä nyt tälle hevosten vähäpätöisyydelle pitäisi tehä jotain!

HAHAHA.

Hyvää viikonloppua! Täällä paistaa arska!

1.10.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti