sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kahdeksas viikonloppu

Ei sillä että laskisin, mutta vielä 13 viikonloppua jäljellä.

Ja jos joku haluaa viettää uudenvuoden eksoottisessa Irlannissa niin tervetuloa kylään!

Perjantaina:



Lauantaina kävin vaihtarityttöjen kanssa shoppailumatkalla Dundrumissa ihan-kivan-kokoisessa ostoskeskus, joku voisi sanoa helvetissä, kompleksissa. Ihmisiä oli ihan järkyttävä määrä ja sovituskoppiin jonottaminen ei innostanut yhtään. En tiedä johtuiko ihmisistä vai perjantain pubikäynnin jälkeisestä väsymyksestä, mutten ostanut mitään! Ellei Starbucksin lattea ja suklaamuffinia lasketa. Matka ostoskeskukseen taittui paikallisella ratikan ja junan välimuodolla LUAS:lla. Oli mukava sattuma että juuri eilen vihreän linjan (niitä on siis kaksi linjaa; vihreä ja punainen) uusi osuus oli avattu ja matka oli ilmainen. Jokaisella asemalla oli menossa LUAS event ja ilmeisesti kasvomaalausta ja muuta mukavaa olisi ollut tarjolla.


Ostoskeskuskieretelyn jälkeen piti käydä tankkaamassa Eddie Rocketsilla. Ja loppu ilta menikin Cleveland shown parissa. Hurja ja jännä viikonloppu siis.

Yhdentoista tunnin yöunien jälkeen elämä näyttää hitusen kivemmalta, mutta pitää ehkä käydä leffassa tai tehdä jotain muuta mielekästä että tulevat 13 viikkoa eivät masenna liiaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti