torstai 7. lokakuuta 2010

Mikäs päivä se tänään olikaan?

Elin eilen siinä uskossa että on tiistai ja tänään ei tunnu torstailta. Olen varmaan nukkunut yhden päivän yli huomaamattani. Onhan se mukava yllätys että viikko meni nopeammin kuin luuli. Huomenna onki sitten enää 100 päivää Irlantia jäljellä minulla, Teemulla vähän enemmän.

Tämän kuvan henkilöt eivät liity alla olevaan jälkiruokaan

Viikonlopun Galwayn matka ilmeisesti siirtyykin ajankohtaan x. Yksi matkalle lähtijöistä on sairastunut ja me muut oltiin sitten niin kivoja että päätettiin siirtää matkaa. Ja nyt Teemu näkee formulat :P Sinänsä harmi ettei mennä tänä viikonloppuna koska joku kumma LÄMPÖAALTO, joka aiheittaa myrskyä Espanjaan ja Portugaliin, tuo meille kesän takaisin! Galwayhin on luvattu +22 astetta lämpöä! Kyllä täällä Dublinissakin pitäisi viikonlopun aikana olla lähemmäs +20 astetta ja poutaa. Jippii! Onneksi ostin talvikengät toissapäivänä, niille on käyttöä.

Eilisen pihviaterian irlantilainen jälkiruoka:

Baileysiä Baileysillä

Suklaa tuhottiin - koko pulloa ei! :D

Suklaa oli aika hurjaa tavaraa
Viikonloppuna lämmön lisäksi täällä on Octoberfest. Tai kai se on ollut koko viikon. Mainoksia ainakin on ympäriinsä. Täällä noita oluenjuonti juhlia on vähän väliä, wonder why... kaikkia Arthurin -päivä mainoksiakaan ei ole saatu pois vielä kun on jo uusi syy juoda olutta. Onneksi me ei olla oluen ystäviä. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti