maanantai 25. lokakuuta 2010

Bank Holiday

Bank Holiday weekend, Bank Holiday sunday, Bank Holiday monday... montakohan kertaa radiossa on kyseinen kansanjuhla mainittu. Viikonloppunhan ei tietysti ollut normaali viikonloppu vaan Bank Holiday Weekend.  Meille viikonloppu ei ollut mitenkään erityinen (paitsi että Teemu heräsi kukonlaulun aikaan katsomaan formuloita... :D) mutta paikallisilla ilmeisesti on tapana lähteä matkailemaan sillä perjantaina radiossa käskettiin mennä ajoissa lentokentälle ja ajaa varovasti. Tänään siis suurinosa liikkeistä on kiinni ja ihmiset on lomalla. Päivällä kun kävin lenkillä kaupunki oli lähes autio, nyt ilmeisesti alkaa paluuliikenne ikkunan alla olevasta liikenteestä päätellen. Lenkillä (kuten muutenkin koko hereillä oloaikani) kuuntelin radiota ja juontaja pyysi kuuntelijoita kertomaan "what they are up to this Bank Holiday monday" ja eräs kuuntelija kertoi heidän olevan matkalla rannalle.. mikäs siinä, paistoihan tänään aurinko.

Lenkkeily auringonpaisteessa piristää kummasti mieltä. Jos tästä matkasta jotain hyötyä on löydettävä niin se että tänä vuonna saan nauttia auringosta ja syksystä pidempään on iso plussa. Ja että lunta ei ole niin montaa kuukautta kun yleensä. Eilen illalla lämpömittari (google) oli sitä mieltä että lämpötila oli nollassa ja kun katsoi ulos oli ilmassa huomattavissa sumua. Jäistä sumua. NAM!

Matkan alussa ostettiin säästölammas ihanille vaihtorahoille ja nyt matkan puolivälin lähetyessä päätettiin tarkistaa paljonko lammas oli saanut mahan täytettä


Ollaan siis koko matkan ajan laitettu tonne kaikki 20 senttisiä pienemmät hilut ja niitähän kertyy kun ei kummassakaan meidän lähellä olevassa ruokakaupassa käy kortti, suurimmassa osassa ravintoloissa ei myöskään käy ja vaikka kävisikin ne ilmoittavat "cash is the king".


Lampaan syömien vaihtorahojen loppusumma tällä hetkellä: 10, 20€ :D Ihan hyvin. Oliskohan täällä jossain konetta johon noi voisi kaataa ja tilalle saisi seteleitä? Vai pitäisikö koittaa ostaa vikat ruokaostokset noilla hiluilla? Sillon kun työskentelin IKEA:n kassalla eräs seurue maksoi muistaakseni 700€ ostokset kolikoilla, keskellä lauantain ruuhkaa, eikä kukaan kertonut mulle ettei mun olisi tarvinnut laskea niitä käsin. Kosto elää!

24.10.2010 kumma iltataivas
Eilen Starbucksiin oli eksynyt pulu ja kotimatkalla vastaan tuli ambulassi jossa oli Guinnesin mainokset.. Normi menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti