keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Tuli se syksy tännekkin

Syksy on kiva koska sen jälkeen tulee joulu ja joulun jälkeen pääsee kotiin! On syksy kyllä muutenkin kiva. Ja vihdoin täälläkin alkaa lehdet punertaa! Mikä on parempaa kun auringonpaiste, punaiset lehdet ja viimeiset lämpimät ilmat.


Joulu alkaa tehdä tuloaan hyvällä vauhdilla. Joulukortit ja joululahjakuvastot on ilmestyneet kuin tyhjästä. Kunhan ne ei täälläkin soittaisi niitä ärsyttäviä joululauluja jokapaikassa.... No onneksi täällä voi tilata ruokatavaratkin ovelle jos ei tee mieli mennä kauppaan. Eilen kun kävin Bootsilla (paikallinen kosmetiikka-lääke kauppa) järkytin kassaneitiä sanomalla että en tarvitse kolmatta hammasharjaa, vaikka se olikin ilmainen, sillä en halunnut lähteä hakemaan sitä toiselta puolelta kauppaa. Kassaneiti kuitenkin toipui järkytyksestään ja laittoi ostoskassiini Bootsin joulukuvaston. Jouluna selkeästi kannattaa laajentaa tavaravalikoimaansa sillä lokakuun lopusta alkaen sieltä saa myös: kameroita, leluja, Jamie Oliverin pastasettejä, teetä ja Starbucksin joulukahvikuppeja (jonka saatan käydä ostamassa :P).

Parasta tällä hetkellä:

Butlerin suklaa (on siellä vähän Kinder Buenoakin..)

Family Guy , American dad ja tämä <3
Ja muutama iltalenkki kuva (tehdään me täällä muutakin kun syödään herkkuja!):

Tehtaan vieressä myös tuoksuu olut.. 


Heuston Station (juna-asema)


Jollain on jäänyt ostosmatka kesken? 

Vaikka uhkasin etten kuuntelisi enää paikallisia radioita niin kuuntelen silti, löysin yhden joka ei soita mun top 3 vihakappaleita putkeen koko aikaa. Järjettömin biisi (kyseiseltä kanavalta) mitä olen kuullut vähään aikaan:

Duck Sauce - Barbara Streisand  (nimi kertoo jo paljon :D)

P.S. En muista koska täällä olisi viimeksi satanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti