sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Viikonloppu kuvia

 
Perjantai pitsalla



Perjantaina käytiin nauttimassa illalliseksi pitsaa, todella hyvää sellaista, ravintolassa jonka nimeä en muista. Käytiin ensimmäisen kerran kyseisessä ravintolassa vaihtarien kanssa pari viikkoa sitten ja ruoka oli sen verran hyvää että pitihän sitä uudestaankin käydä. Ravintola on italialainen - kiinalaisella kokilla :D

Lauantai meni kaupungilla pyöriessä ja illalla katsottiin laatuleffa; Hellboy 2. Ei nyt ihan päässyt lempparileffojen joukkoon, mutta kyllä siitä 2,99€ maksoi. Kauppa jossa ollaan käyty eniten (jos ruokakauppaa ei lasketa) on leffataivas HMV. Tähän mennessä meille on siunaantunut 9 leffaa ja 3 tuotantokautta Sinkkuelämää- sarjaa. Saa nähdä kuinka monta leffaa meillä on sitten tammikuussa.

Tänään (sunnuntaina) aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ulkona oli lämmin! Niin lämmin että paikallinen väestö kulki t-paidat päällä. Meille +16 astetta ei tuntunut ihan niin lämpimältä kuitenkaan. Lähdettiin aamulla Phoenix parkiin lenkille ja kerrankin oli kamera mukana:


Täälläkin alkaa puut punertua, edes vähän.

Irlannin kansallispuu: palmu

Joku rakennelma keskellä puistoa

Joutsen perhe

Täällä ei kannata unohtaa pusseja kun lähtee koiran kanssa lenkille...

Olen muutaman kerran kuullut pientä naljailua siitä, että mun kaikki vaatteet on mustia. En tiedä onko kostea ilmanala vaikuttanu mun aivoihin jotenkin sillä täältä ostettujen vaatteiden väriskaala on:


Niinpä niin. Tukka vaalenee, vaatteet vaalenee, mutta musiikki maku ei muutu! En nimittäin voi sietää näiden listan ykköshittejä. Vaihdoin paikalliset nettiradiot takaisin Ylex:ään kun alkoi tietyt biisit tulvia korvista. Paitsi nyt kuuntelen paikallista Spin 103.8 kun Ylex:ltä ei tule hyvää ohjelmaa.

ja siitä tulikin mieleen top 3 biisit joita en voi sietää (:D):

The Script - For the first time (hirvein ikinä!)
James Blunt - Stay the night (tän kaikki biisit kuulostaa samalta - hirveältä)
Brandon Flowers - Crossfire (hyiyökhyi)

Ja radiossa sanottiin juuri että Britanniakin on varoittanut kansalaisiaan lisääntyneestä terroristiuhkista, joten hyvää sunnuntaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti