keskiviikko 27. lokakuuta 2010

80 päivää jäljellä

JEE! Huomenna jäljellä olevat päivät alkaa jo seiskalla. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin 7 päivän päästä on puoliväli ja sen jälkeen ollaankin jo voiton puolella.

Käytiin Dunnesilla ruokakaupassa ja siellä viskipullojen lomassa kuului hyvin tutunkuuloista kieltä. Itsehän tietty siinä kovaan ääneen ihmettelin että miksi on olemassa paljon enemmän valikoimaa jos sattuu tykkäämään oluesta ja haukuin vihreää litkua nimeltä Fat Frog (maistoin joskus matkan alussa). Tämä oli toinen turistipariskunta johon täällä törmättiin. Eipä ihme ettei tänne ole Suomesta suoria lentoja lokakuun jälkeen.

Nyt eletään jo sitä aikaa että Halloween varusteet alkaa olla kaupoista vähissä ja radiossa täti valisti että pitäkää huolta siitä että pääsette Halloweeninä kotiin juhlista ettekä mene sitten ajamaan autoa humalassa! Viime viikolla radiossa oli keskustelua siitä että Dublinin kaupungin hallitus tms halusi kieltää Halloweeni kokot joita nämä tykkää kuulemma rakennella sellaisella innolla että viime vuonna meni miljoonia niiden jälkien siivoamiseen. Ja kokkoihinhan siis heitetään kaikki tarpeeton ja syystäkin hallitus on huolissaan kun ihmiset polttavat kaikkea autonrenkaista aineisiin, joista saattaa syntyä myrkkykaasuja. Sunnuntain jälkeen sitten alkaa varmaankin katukuvaan ilmestyä laulavat joulupukit ja tontut (Dunnesilla oli myynnissä) ja jouluvalot miljoonissa eriväreissä.

Muilla vaihtareilla on tällä hetkellä vanhempia (joillakin jo toista kertaa) ja kavereita käymässä joten tällä viikolla on iltamenot nollassa. Sade + tuuli + pimeys = kotona oleminen kuulostaa hyvältä, säätiedotekin sanoi "night is cold, stay inside". Lauantaina tehdään erään vaihtaritytön kanssa retki KILDARE VILLAGEEN. Kuulostaa ainakin ihan taivaalta. Bussimatkailu sinne ja takaisin kustantaa 12€ Shopping bussilla kestää noin tunnin jos oikein muistan.

Mekin saadaan vieraita parin viikon päästä kun mun vanhemmat ja pikkusisko tulee kyläilemään. Sitten voidaankin vihdoin mennä turistibussiajelulle ja käydä Dublinin vanhimmassa pubissa, joka siis sijaitsee 200m päässä meidän asunnolta. Ja ehkä me voidaan käydä tossa meidän edessä olevassa kirkossakin, jos äiti maksaa :D

P.S. Meidän hissit ei taaskaan toiminu, tällä kertaa siellä ei tosin tainnut olla ketään jumissa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti