tiistai 5. lokakuuta 2010

Seriously!?

Ei voi muuta todeta kun että come on!

Vuokraemäntä ei tullut perjantaina eikä edes "kuuden jälkeen" maanantaina niinkun lupasi vaan kello 21.36 ovelta kuului koputus jota odotettiin monta tuntia. No onhan tietysti puolikymmenenkin "kuuden jälkeen". Ei selkeästi ole yhtään paheksuttavaa odotuttaa ihmisiä tuntitolkulla ja saapua vielä illalla hakemaan vuokraa. Ens kerralla täytyy varmaan valmistautua henkisesti vuokrankeruun myöhäiseen ajankohtaan ja plus olla vaihtamatta yöpukua päälle ennen rouvan käyntiä. :D

Maanantai-ärsytystä lisäsi myös yläkerran maanantai-bileet. Onko edes mun tuuria että naapurissa biletetään sillon kun pitäisi nukkua. Ties vaikka bilettävät-virolaiset olisi päättäneet myös muuttaa Irlantiin. Tehosekoitin ei raikunut, joten eräs valloittava naispuolinen ex-naapurini ei voinut olla asialla. Hakaniemessä kun ehti tottua jo ihanaan hiljaisuuteen, basson jytke joka vain voimistuu puolenyönaikaan saa hermot kiristymään. ONNEKSI tällä kertaa oli korvatulpat matkassa! Aamuyöllä erehdyin ottamaan korvatulpat pois sillä 04.30 heräsin siihen että bileet jatkui. Aamulla kun herättiin oli naapurit hiljentyneet. Jos nämä on yhtään niin hyviä bilettäjiä kuin virolaiset niin voitaneen olettaa että biletys jatkuu vielä pari päivää, mutta ei se mitään, mulla on korvatulpat!

Harkitsen vakavasti oman saaren ostoa, siellä ei olisi naapureita jotka soittavat TÄTÄ niin että sanat kuuluu ja vielä varmistavat kuuluvuuden laulamalla päälle.

Oivoi. Ehkä tänään on parempi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti