tiistai 19. lokakuuta 2010

Lisää villasukkia - kiitos

Täällä on kylmä! Pihalla kyllä pärjää hyvin mutta sisällä alkaa olemaan sen verran kylmä että kohta on pakko luovuttaa ja laittaa lämmitys päälle. Ulkona on vielä yli +10 astetta lämmintä, sisälämpötila tuntuu samalta. Talvet on täällä kuulemma leutoja, sydäntalvella lämpötila on +4-7 astetta kiitos Golf-virran. Voisko se lämmittää sisätilojakin? Lunta tänne tuskin sataa, tosin viime vuonna satoi ja koko kansa oli ihan sekaisin. Partamieskin on tainnut muuttaa etelään kun ei ole pariin viikkon näkynyt.

Juuri äskön ikkunan alta ajoi mies joka oli kiinnittänyt runkopatjan henkilöauton katolle jonkinnäköisellä köysiviritelmällä ja tämän lisäksi setä piti patjasta kiinni kuskin ikkunasta samalla kun ajoi autoa.... Pari viikkoa sitten näin myös henkilöauton jonka avonaisesta takakontista törrötti pesukone. Näin siis täällä. :D

Sunnuntaina käytiin elokuvissa katomassa Buried. Teemu tykkäs - mä en. En viitsi paljastaa mikä kaikki elokuvasta teki (mun mielestä) huonon mutta yhdessä vaiheessa mieleen ponnahti elokuvahistorian helmi "Snakes on a plane". Ehkä Buried on taas niitä leffoja jotka saa Oscareita ja ties mitä pystejä, mutta joista mä en vaan pidä (kuten Aviator). Ehkä mun ei kannata alkaa elokuva-arvostelijaksi. Elokuvissa käynti on aika kallista. Lippu on aikalailla samanhintainen kun Suomessa mutta jos haluaa napostella jotain leffassa.... kaksi pussia irtokarkkia maksoi 14€ ja limsa vajaan 5€. Jotkut asiat maksaa täällä enemmän kuin Suomessa, kuten hammasharjat (syy myös brittien huonoihin hampaisiin?). Perus hammasharja maksoi vajaan 4€  ja suurimmanosan hinta lähenteli kymmentä euroa.

18.10.2010 
Kameralla on kiva leikkiä


Ja jos musta joskus tuntuu että täällä on meno kuin kivikaudella niin mitä nyt Suomen skandaaleista voi lehdistä lukea niin hohhoijaa. Tosin, kivikaudellaki meno taisi olla suvaitsevampaa.

Ilokseni voin myös ilmoittaa että täällä sataa taas. Kylmä ja kostea on kiva cocktaili. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti