keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Say cheese

IRLANNILLA ei mene hyvin, ellei joku ole sattunut vielä huomaamaan, kiitos pankkien. Valtio pumppaa pankkeihin rahaa ja mitä kansa saa, no JUUSTOA tietenkin! 750 000€ edestä EU:n rahoittamaa juustoa jos tarkempia ollaan. Onhan juusto tietysti kallista, mutta mitä tekee juustolla jos ei ole varaa leipään sen alle? Irlanti ei halua rahoitusapua EU:ltä ja samaan aikaan kansalla menee huonosti. Ja säästöjähän tietysti tehdään niinkin vähäpätöisistä asioista kuten terveydenhuolto. Way to go! Ja eilen radiossa sanottiin että täällä aletaan valistaa koulussa että kuinka lapset pitää hankkia nuorena. Mikäs siinä kun jatkokoulutukseen ei ole varaa ja töitä ei ole, niin äitiys on hyvä vaihtoehto tietysti. Valtiolle tulee vähän lisäkustannuksia, tuskin parikymppinen (tai alle) perheenpää on elatuskelpoinen ilman koulutusta ja työtä. Eikö peruskoulussa jo opetettu että valtion pitäisi saada ihmiset töihin, jotta ostovoima paranisi ja sitä rataa? Saa nähdä mitä täällä vielä tapahtuu.

Juustoista ja teiniäideistä muihin aiheisiin. Käytiin eilen leffassa katsomassa The Social Network ja tykkäsin! En tiedä onko huonolla taloustilanteella merkitystä mutta sali ei ollut läheskään täynä. Tällä kertaa irtokarkkeihin meni vaan 12,88€ :D Leffan jälkeen käytiin Irish Coffeet. Ensimmäiset sellaiset.



Tänne luvataan ensiviikolle LUNTA :D Ja täällähän siis ei ole autoissa talvirenkaita, kukaan ei osaa ajaa liukkaalla, vesiputket on vedetty talojen ulkoseiniin, joten ne jäätyy kun tulee kylmä ja sisälle tullee varmaan vielä kylmempi. Täytyy varmaan harkita useamman kuumavesipullon ostoa. Saiskohan toisen teipattua selkään kiinni? Odotan mielenkiinnolla mitä tapahtuu jos lunta sataa. Eilen naureskeltiin koululle kun ne ajattelee meistä tulevan todella kansainvälisiä kun lähdetään puoleksi vuodeksi ulkomaille, lähinnä täällä olo vain vahvistaa sitä ajatusta, ettei todellakaan muuteta ulkomaille koskaan ja tästälähin lomamatkoillakin asutaan vain 5 tähden hotelleissa, joissa on kunnon lämmitys ja varmuudella toimiva suihku. I'm sorry, mutta miksi lähteä Suomesta kun siellä kaikki toimii kuitenkin paremmin, ja itseasiassa teen tutkimusta täkäläiselle yritykselle aiheesta "How to enter Scandinavian markets" ;D

Olen varma että Katy Perry laulaa paikallisista suihkuista:

"Cause you're hot then you're cold,
You're yes then you're no"

MUHAHAHAHA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti