maanantai 8. marraskuuta 2010

Ikiflunssa

Vieläkin kurkku kipuilee ja mittari näyttää taisaiseen tahtiin kuumetta. Teetä kuluu ja veden keittäminenhän tapahtuu tietysti kattilassa, koska ei hommattu teenkeitintä. Ja sitä täällä ei valmiina ollut vaikka muita kodinkoneita löytyi kyllä. Joku kumma leipägrillikin on kaapissa pölyttymässä.

Verikreippiä, NAM!
Hämmentävä tea bisquit 
Huomaa kyllä että tämä kansa on enemmän teen kuin kahvin ystäviä. Tescosta ei esimerkiksi saa ollenkaan suodatinpusseja kahvinkeittimiin, mutta kahvia löytyy montaa erilaista. Jouduin hakemaan suodatin pussit Dunnesilta, ja sielläkin on tasan yksi vaihtoehto. Ehkä nämä sitten keittävät kahvinsa niillä laitteilla, jossa heitetään purut pohjalle ja päälle kuumaa vettä (kai sillä joku nimikin on) tai sitten kaikki vain ostaa take away -kahveja. Olin aika onnellinen kun löysin Tescosta:


Ja vielä puolet halvempaan hintaan kuin mitä paketti maksaa Starbucksissa. Sunnuntain kunniaksi (eilen) maistoin tätä kahvia ja oli kyllä hyvää. Kahvi on täällä kallista. Jos Suomessa ei viitsinyt opiskelijabudjetilla Presidenttiä ostella niin näiden hintojen jälkeen se ei tunnu enää missään!

Ei tullut tulvia eikä myrskyjä Dubliniin. Ei vaikka kuinka seurasin MetEireAnn (paikallinen ilmatieteenlaitos) nettisivuilta löytyvää sadekarttaa, tarkkailin ilmanpaineita ja vilkuilin verhojen välistä säätä. Aamulla aurinko paistoi taas pilvettömältä taivaalta ja ikkunasta näkyi vain yksi pieni vesilätäkkö. Yhtä hyvää tuuria ei ollut Atlantinpuoleisella rannikolla, eikä siellä onnettomuuksiltakaan säästytty.

Tänään löysin Urban Outfittersistä hauskan popparikulhon (täytynee alkaa syömään popcornia):


Lopuksi vielä ainoa video (Teemun kuvaama) Paramoren keikalta, jossa äänet on edes jotenkin kuunneltavissa. Aika hyvin meidän kameralta tämä aikaansaannos, ellei oteta huomioon loppubiisin basson ääniä.  :D

Misguided Ghosts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti