sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Puoliväli ylitetty!


Mites nää meidän ikkunat? Hieman on sisällä kosteahko ilma. Ikkunalauta on täynnä vettä joka aamu ja ihme ettei se ole homeessa. Tai voihan se ollakkin.

Tänne on täksi ja huomiseksi päiväksi annettu TULVAVAROITUS, mutta ainakin toistaiseksi täällä paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Tyyntä myrskyn edellä? Meidän talo tuskin on vaara-alueella vaikka parin sadanmetrin päässä sijaitseva kaupungin halkaiseva Liffey tulvisikin. Ja me asutaan neljännessä kerroksessa, joten ollaan kyllä turvassa, paitsi jos ikkunat vuotaa.

Perjantaina saatiin taas puoliyötä kuunnella naapurin bassojytää. Harkitsin tosissani jo poliisien paikalle soittoa kun ei korvatulpatkaan enää auttaneet, mutta hätänumeroon soittaminen kuulostaa jotenkin todella typerältä tuossa tilanteessa. Nukuin sitten korvatulpat+peitto+kädet korvilla. Jossain vaiheessa basso hiljeni, toivon mukaan meni rikki. Kysyn vuokraemännältä mikä on korrekti tapa moisen mölyn lopettamiseksi seuraavalla kerralla, tuntuu nimittäin olevan viikottainen tapa.

Täällä kannattaa saa muotilehtien mukana ties mitä kylkiäisiä. Kolmen euron lehden mukana saa esimerkiksi kynsilakan, jonka oikea hinta on 11 puntaa. Ihan hyvä diili. Ja kun KYNSILAKKA on vielä ensivaikutelmaltaa todella hyvää. Näitä lisää Suomeen kiitos!


Päiviä enää jäljellä 69 kappaletta ja ensi perjantaina saadaan vieraita! Saan myös tuliaisina talvitakin Suomesta, miten pärjään Suomen pakkasissa kun täällä käytän jo villakangastakkia. Hehheh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti