perjantai 19. marraskuuta 2010

Kahdeksan viikkoa kotiinpaluuseen!

Nyt on lentolippu takaisin kotiin ostettu! Kahdeksan viikon päästä olen Suomessa. Jihaa!

Meidän lähi Tesco on siitä jännä paikka, että siellä ei koskaan ole sitä mitä sieltä menee hakemaan. Tänään piti hakea patonkia ja tuorepastaa. Ei ollu kumpaakaan. Kävelin ulos kaupasta mukani tortelliinejä ja chiabattaa.

Tääkö on sitä crosskitcheniä?
Kun dvd kokoelmaa ei enää ole muistuttamassa kuinka paljon ollaan niitä täältä ostettu niin vihdoin HMV:ltä tarttui matkaan:


Täytyy jaotella tämä boksi 56 päivälle. Saa nähdä onnistuuko. Meidän piti mennä käymään Kilkenny (nimestä tulee mieleen South Park :D) nimisessä keskiaikaisessa kaupungissa, mutta yllätys yllätys huomiseksi luvattiin sadetta. Onhan tässä vielä aikaa. Ehkei joka ikinen viikonloppu sada. Sinne Galwayhinkin olisi vihdoin kiva päästä. Kildare Villagen matkakin siirtyi ties kuinka monetta kertaa, ensi sunnuntaina meidän pitäisi vihdoin hypätä bussiin porukalla. Menen kohta vaikka yksin sinne! :D

Eilen katselin netti teeveestä uutisia, jossa ensimmäiset 20 minuuttia puhuttiin Irlannin rahavaikeuksista. Uutisissa haastateltiin Minister of Financea, joka vakuutti tietävänsä mikä on parhaaksi tälle maalle ja osaavansa tehdä oikeat ratkaisut, johon toimittaja sitten vastasi että ministerin päätöksien takia tämä maa on huonossa jamassa, ja että päätökset olivat huonoja. Ministeri vakuutti olevansa veronmaksajien aka kansalaisten asialla ja samaan hengenvetoon sanoi, että säästöjä on tehtävä mutta yritysveroa ei nosteta vaikka mikä olisi. Välillä toimittaja syytti ministeriä, välillä pankkeja. Ja mitä enemmän toimittaja syytti ministeriä sitä enemmän ministeri puolusteli itseään. Oli kyllä mielenkiintoinen uutislähetys. Talousvaikeuksia seurasi uutisia siitä kuinka kaksi miestä päättivät perheidensä elämät ja kuinka poika piti vanhempiaan vankeina...

Eilen kuuntelin radiota ja sain huomata, että täällä MAAILMAN TÄHDETKIN joutuu sensuurin kohteeksi. Ehehheh. On se hyvä, että meillä Suomessa saa sanoa pahoja sanoja biiseissä. Miltä nyt erään Petrinkin musiikilliset mestariteokset kuulostaisivat, jos kaikki kyseenalaiset ilmaisut joko vaihdettaisiin positiivempiin tai mumistaisiin niin ettei niistä saisi selkoa.

Tänään mennään pitkästä aikaa vaihtareiden kanssa perjantai pubeilemaan ja naapurissakin kuuluu taas olevan jo bileet käynnissä. Täytynee viihtyä sulkemisaikaan asti, naapurin bileet tuskin loppuu aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti