maanantai 1. marraskuuta 2010

Joulu tuli (Bootsille)

Ja mikäs sen parempaa kun lahjoa itseään! MUHAH.

Kahvi addiktin lemppari lahja
Tyttöboksi täynnä kaikkea kivaa
No sai Teemukin mieshajuja (kiitos Bootsin "osta 2 saat 3. ilmaiseksi"-tarjouksen) ja alessa olleen monsteripaidan Pull & Bearinilta. Ikävä kyllä en sieltä itse mitään löytänyt. Törmäsin kauppaan ensimmäisen kerran Espanjan matkalla melkein pari vuotta sitten ja aina matkaillessa siellä pitää käydä. Miksi muuten on ettei meillä ole River Islandia, Topshoppia ja kumppaneita vaikka täältä löytyy Vero Modakin? Tosin, onhan se tanskalainen ja Tanska on lähempänä. Tällä kertaa en siis lähtenyt Durdurmista tyhjin käsin ja iltapäivä oli mukava ellei sitä lasketa, että kun seuralaiseni jäi pysäkkiä aikaisemmin pois, viereeni tunki pissalta haiseva pultsari. Omalle pysäkilleni oli ehkä muutaman minuutin matka, mutta en ällötykseltäni pystynyt istumaan sedän vieressä vaan rynnin ikkunanpuoleiselta penkiltä (tietysti) pois. Ennen sedän ilmestymistä keskusteltiin vaihtorahojakerjäävistä kodittomista, joita täällä hengailee pankkiautomaattien vieressä ja missä nyt ikinä ihmiset joutuu rahapussiaan (tai lompakkoaan ;)) näkösälle ottamaan. No siinä sitten todettiin ettei kumpikaan meistä ikinä heidän elämäänsä rahoita. Ehkä joku järjestö kuuntelee ihmisiä LUAS:ssa ja lähetti pissa-miehen kostoksi.

Yhden kuuluisan Halloween kokon näin matkalla kotiin, mutta oli ilma sen verran savuista että taisi niitä enemmänkin olla. Kiitos irlantilaisen ilmastoinnin savunhaju tunkeutui sisälle asti ja piti käydä ulkona tarkistamassa että kyse todellakin on Halloween juhlinnasta eikä meidän talo pala. Ilotulitteita näkyi näillä meidän maisemilla illan pimetessä hyvin ja vielä tänäänkin saatiin private ilotulitus kun edessä olevassa puistossa jotkut todella asialleen omistautuneen (puisto on ympäröity rauta-aidalla) juhlijat päättivät räjäytellä viimeisetkin ilotulitteet.

Ostin kokeeksi paikallista lactofree maitoa ja.. se ei ole kyllä maitoa nähnytkään. Väri on sentään oikea. Mutta nyt on osteoporoosin tuloa siirretty hetkellä ja ehkä loppumatkan kestän ilman. Tänään yritettiin paistaa lihapullia pannulla, koska uunin peltiähän meillä ei ole. Pullista tuli loppuen lopuksi puolikkaita, sen verran isoja ne alunperin oli että kypsymiseen olisi menny ikä ja terveys. Mutta ihan hyviä ne oli.



Syksyssä on ilmeisesti jotain mikä saa ihmisten luovuuden kukkimaan:
LOKAKUUKUUN VAIHDE ja vihdoin MARRASKUU.

P.S. Odotetaan taas vuokraleidiä jonka piti tulla "seitsemän jälkeen". Eihän kello ole vasta kun 20.20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti