maanantai 15. marraskuuta 2010

Aina ei voi onnistua

Kannattaa lähteä ostosretkelle ennenkuin on syönyt kunnon ruokaa. Vain sillon voi löytää ihanat kengät, joista ainoalle kengälle omaa kokoa ei löydy paria. Ei varastosta eikä kaupasta. Varasteleeko joku yksijalkainen kenkiä New Lookilta?? Iskin silmäni myös toiseen pariin korkokenkiä joista ei tietenkään löytynyt kokoa, mutta onneksi innokas myyjätär kävi katsomassa varastosta (toisen kerran) ja sieltä löytyi oikeaa kokoa. Siinä sitten kiertelin vielä hetken ja kassajonossa huomasin että toisessa kengässä oli tahra. Jäi sitten kengät ostamatta. Koitin onneani myös Irlannin ensimmäisessa Forever 21 liikeessä, mutten kuitenkaan ostanut mitään.

Paras kohta oli kuitenkin ruokakaupassa, jonne menin heikotuksen pakottamana etsimään jotain suuhun pantavaa etten pyörry matkalla kotiin. Kaikki suolaiset leivonnaiset oli tietysti loppu ja oli todella suuren vaivan takana löytää yksittäispakattu suklaapatukka. Tai sitten olin jo sokea heikotuksesta. Päätin myös ostaa viiniä illalliselle. Mistä lähtien ajokortti ei kelpaa henkilötodistuksesta? Kyllä otti päähän kun setä tarkasteli hetken ajokorttia ja sanoi "ei käy meillä". Teki mieli sanoa sedälle "f*** you!!" ja lähteä, mutta tyydyin kiltisti ilmoittamaan etten voi viiniä ostaa ja maksoin muut ostokseni.

Ketutus onneksi laantui kun sain tomaatti-tortelliini keittoa ja unikonsiemenleipää mahan täytteeksi niin ja lasin viiniä, jonka Teemu kotimatkalla nouti. On se kiva ettei tän ikäisenä itse saa viiniä kaupasta. Ja että Tescon setä on ainoa joka ei ajokorttiani kelpuuttanut.

Jervis Shopping Center ja jouluvalot
Jervis ostoskeskuksesta löytyy myös tanssivia joulupukkeja ja noi jouluvalothan tietysti vilkkuu. Jouluvalot on ilmestyny katukuvaan ja joka paikka on täynä joulukrääsää. Joka ikisellä kaupalla tuntuu olevan spesiaali joulutavarahylly täynnä "kaikkien unelmalahjoja". Meinasin ostaa meille tänään joulukalenterin, mutta valikoima oli aika suppea. Vaihtoehtoina Twilight ja Nalle Puh ja pari muuta kummallista. Ainoa jouluaiheinen oli kalenteri, jossa oli sekopäinen tonttu kuvana.

Henkilökohtainen patteri
Ostin eilen kuumavesipullon ja kehitin sille hyvän käyttötavan. Mun tarvinnee kirjoittaa niksipirkkaan näitä mun oivalluksia "How to cope with the cold weather". Talouspaperi käy eristeestä ja kun kuumavesipullon laittaa paidan alle, saa itselleen henkilökohtaisen patterin.

Tomorrow 60 days to go!


P.S. Jos joku on Westlifen suuri fani, ne keikkailee täällä vieläkin :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti