perjantai 26. marraskuuta 2010

49

Mähän oon ollut täällä kohta sata päivää! Vaikka takanapäin on enemmän aikaa kun edessä, välillä tuntuu että matkaa on vaikka kuinka paljon jäljellä. Mutta onneksi nyt ollaan varmuudella menossa sunnuntaina Kildareen. Treffit juna-asemalle on sovittu ja lyöty lukkoon. Aiotaan tutustua myös itse Kildaren kaupunkiin (tai kylään?) eikä vaan ostoskylänä toimivaan moottoritien varteen kyhättyyn kompleksiin. Tosin en valita, junalipuilla pitäisi saada vielä -10% VIP passi päivälle. Toivottavasti matkalaukussa on tilaa ja ylipainoa ei hirveästi olisi. En ole oikein varma paljonko laukku saa painaa. Ostin liput British Airwaysilta mutta eka pätkä Lontooseen lennetään Aer Lingusilla. British Airwaysin mukaan laukku saa painaa 23kg ja käsimatkatavaroissa saa olla laukku ja läppäri. Aer Lingusilla taas 20kg ja yksi käsimatkatavara on maksimi.. Lentolipuistakaan ei oikein saa selkoa mikä nyt on se oikea. Ehkä laitan ensimmäiselle lennolle parit vaatekerrat päällekkäin ja Lontoossa puran ne sitten käsimatkatavaroihin :D

Tänne on koko viikon ajan lupailtu lunta, mutta vielä ei ainakaan ole yhtään satanut. Paikallinen ilmatieteenlaitos on taas antanut säävaroituksia kylmästä ilmasta ja lumisateesta. Aurinkoisen ilman huonopuoli tällä saarella on se, että ilma on todella kylmää. Ei tietenkään vedä vertoja Suomen lämpötiloille, mutta on täälläkin kylmä.

Toissa yönä näin unta, jossa Partamies jostain syystä yritti oleskella jonkun hotellin aulassa jonne minä, syystä tuntemattomasta, menin. Kysyin henkilökunnalta mitä ukko siellä tekee ja työntekijä vastasi "yrittää oleskella täällä niinkuin monena vuotena". Jostain syystä Partamies tiesi myös nimeni ja sanoi "kyttäänhän mä siellä ulkopuolella" ja jossain vaiheessa unta ukko löi mua niin, että sain mustansilmän. Samassa unessa näkkäreistä ja joistain muista ruoka-aineista sai hullunlehmäntaudin.. Partamies tunkeutuu jo uniinkin :D Vieläkään en ole uskaltanut ikuistaa setää valokuvaan. Olen ihan varma, että sillä hetkellä kun otan siitä kuvan se kääntyy katsomaan meidän ikkunaan. Heheheh.

Piippu ja viskikauppa
Pari päivää sitten otin kuvan paikallisesta piippu ja viskikaupasta, josta muuten löytyy aikas tyyriitäkin viskejä (käytiin hollantilaisen vaihtarin kanssa kääntymässä kerran kunnes todettiin ettei taida olla meidän kauppa). Tuli mieleen että mun uusi villatakki päällä sulautuisin kauppaan hyvin:


Teemun mukaan noi mun kyynärpäälaput sopii hyvin irkkuteemaan. Lammas kainaloon ja liikaa poskipunaa niin mähän meen jo ihan irlantilaisesta. ;)

Ensi viikolla saadaan suomalainen vieras Hollannin maalta! JEE! Luvassa on Guinnesin tehdasta, Irlannin vanhinta pubia, maakuntamatkailua (sään salliessa), ensimmäinen pubiruokailu ja ehkä jopa maahismuseo. HAHA. Odotan innolla!

Vaikka vannoin ettei musiikkimaku muutu vaikka tukka vaalenee.. tykästyin TÄHÄN niin paljon että ostin levyn :D

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti