perjantai 17. syyskuuta 2010

Talvi on täällä?

 Muodikkaat sisäasusteet
Ainakin sisällä. Villasukat ja villatakki päälläkin on kylmä. Vielä ei viitsi laittaa lämmitystä päälle koska talvella on varmasti kylmempi. Ihmiset edelleen kävelee shortseissa ja sandaaleissa pihalla ja me suomenasukit palellaan sisällä täysissä pukeissa :D Tosin meillä tuulee sisällä, kiitos irlantilaisen ilmastoinnin.

Sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä minimatka huikeita maisemia katsomaan http://www.cliffsofmoher.ie/ . Matkustusvaihtoehtoina on joko 5 tuntia bussissa suuntaansa tai sitten juna-bussi yhdistelmä vain 3 tuntia suuntaansa ja jostain syystä ajallisesti lyhyempi matka on kalliimpi. Arvannette varmaan kummalla mennään? Huomenna täytyy ehkä käydä ostamassa kunnon ulkoilutakki. Sunnuntaiksi on luvattu jonkinverran sadetta (sade ennusteessa lukee kyllä usein 20% sateen mahdollisuus) mutta hieman lämpimämpää ilmaa. Eilen vähän jo katseltiin ja silmiin osui Ice Peakin takki jonka tuoteselosteessa oli tutunoloista kieltä, samaista kieltä löytyi myös erään Etelä-Afrikkalaisen siiderin etiketistä. Kyllä Suomen pitäisi olla enemmän maailman kartalla.

Näin kaupassa jotain todella naurettavaa. Yksittäispakattuja rusinoita! Tai no eikai siellä nyt yhtä rusinaa per laatikko ollut mutta ei sinne kovin montaa voi kyllä mahtua. Ihme yksittäispakkaajat :D
Pyysin Teemua tuomaan pari päivää sitten kaupasta suklaapatukan ja tällaisen sain:

Kaikkien tamperelaisten lempi suklaapatukka

Patukan koostumus oli vähintään mielenkiintoinen. Joskus teen kyllä tutkimusmatkan Dunnesin tavaratalon ruokaosaston uumeniin ja etsin käsiini kaikista kummallisimmat tuotteet mitä sieltä löytyy. Eilen hyytelöhyllystä löytyi joku todella epäilyttävä musta peltipurkki jonka sisältö jäi arvoitukseksi.

Jottei nyt kenellekkään tule sellaista kuvaa etten sano mitään positiivista tästä maasta niin:
TÄÄLLÄ ON STARBUCKS! Niiden Cafe Latte on maailman parasta. Aamen! <3

Nainen hukkuu kahvikuppiin

               Have a nice weekend! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti