lauantai 11. syyskuuta 2010

Ikkunanäkymiä

10.9.2010

10.9.2010


11.9.2010

Ihan kivoja maisemia meillä. Sateenkaaria on lähes päivittäin ja pilvetkin on välillä todella hurjannäköisiä.

Käytiin eilen syömässä paikassa nimeltä Gourmet Burger. Eihän sitä nyt tolla nimellä voi muuta odottaa kuin hyvää ruokaa. Ainoa mistä hampurilainen sai pientä miinusta oli se, ettei se pysynyt koossa kun yritti leikata palaa. Tämä on tietysti syöjäkohtainen ongelma. :D


Paikallisen ruuan maistelu on kyllä jäänyt nollaan. Lammaspadat tai kalat ja chipsit paperipussista ei oikein houkuta. Ja onhan tässä vielä aikaa maistella paikallisten herkkuja. Meillä on onneksi hyvä keittiö, (lukuunottamatta sitä ettei ole uunipeltiä) joten ollaan tehty ruokaa normaaliin tapaan. Ulkona syöminen ei onneksi ole älyttömän halpaa vaikka halvempaa onkin kuin Suomessa.

Radion suurkuluttajana etsin tietysti heti kanavan mitä kuunnella. FM 104.4 soittaa musiikkia laidasta laitaan ja kertoo sopivassa suhteessa uutisiakin. Mainoksia vaan tungetaan joka väliin ja uutistenlukijakin papattaa matkavakuutuks tarjoukset samalla äänellä päivän tapahtumien jatkoksi. Mutta annettakoon se anteeksi. Lenkkeilylle on toistaiseksi jäänyt hyvin aikaa ja niin toivottavasti on jatkossakin. Meidän lähellä on Phoenix Park jossa (ainakin päiväsaikaan) on hyvä käydä juoksentelemassa. Saattaa olla että täytyy hommata veden kestävät juoksuvermeet tai olla kärppänä syöksymässä ovesta pihalle kun ei sada.

Se olisi sitten huomenna viikko nro 3 alkamassa ja maanantaina Teemu menee kouluun :D
Aika menee kyllä nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti