sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kaksi viikkoa takana - aika monta edessä

Sunnuntai alkoi lenkillä aurinkoisessa Phoenix Parkissa. Aamupäivä oli lähes pilvetön ja lämmintä riitti. Tänään ei onnistuttu kastumaan kertaakaan. Eilen ei ollut ihan yhtä hyvä tuuri. Lähdettiin käymään kaupungilla ja tarkoitus oli käydä pirtelöillä Milkshake Barissa mutta kun päästiin keskustaan ehdittiin juuri ja juuri kauppaan sisään kun alkoi sataa. Jäi sitten pirtelöt juomatta.

Phoenix Park

Selkeesti on ollut todella kiireinen viikonloppu kun oon ehtinyt huomaamaan että meidän talon edessä olevassa liikenteenjakajassa seisoo päivittäin mies, joka ollaan ristitty partamieheksi. Siinä se seisoo ja tuijottaa autoja välillä vaihtaen suuntaa, muuten liikahtamatta. Setä on nyt kolmena päivänä peräkkäin ollut samaan aikaan samassa paikassa päivystämässä, eilen sateesta huolimatta, ja tänään sillä oli eväätkin mukana! :D Ehkä se pelaa itseään vastaan "kuka näkee eniten punaisia autoja"-peliä. Who knows.

Eilen kun ei sitä pirtelöä saatukkaan niin ostettiin sitten KitKattejä Family Guyn seuraksi (hurja lauantai) ja kun avasi pakkauksen sieltä löytyi sisältä paljon pieniä pakkauksia joissa kaikissa kerrottiin että nämä kaksi palaa sisältävät 107 kaloria. Täällä kalori yms terveys tiedotteet on kyllä kaikissa tuotteissa hyvin näkösällä. Suolapurkkikin kertoo sen sopivan vegetaristeille ja ettei se myöskään sisällä pähkinöitä. Katselin yksi päivä minkälaisia kuntosalikeskuksia täällä olisi ja löysin yhden, jossa pelkkä vuosimaksu oli 230€ jonka lisäksi olisi pitänyt maksaa vielä jumpista ja salista erikseen. Ja sitten eräs toinen herra, joka omistaa näköjään kuntosalikomplekseja useammassakin maassa ei kerro mitään viitteitä paljonko kuntoilu maksaisi. Eipä ihme että ylipaino on ongelma täällä :D Taidan tyytyä lenkkeilyyn.

Kun palataan:
-halailen modista niin kauan että se kyllästyy
-syön lakunappeja
-juon maitoa (täällä ei ole laktoositonta maitoa!)
-menen kuntosalille
-katson telkkaria

Hehehee. Hyvä olla lista jo tässä vaiheessa matkaa. Muuten, näin mainoksen että Boyzonella on keikka Dublinissa. Luulin että ne on lopettanu ajat sitten! Vai onko ne tehny comepäkin? :D

"Nauti vaan suklaastas!" :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti